De oprichters

Marius Kerdel en Jolmer Schukken beleggen sinds 2007 gezamenlijk voor een aantal families en hebben in 2010 Triple Partners opgericht.

Ze hebben een financiële achtergrond, met ervaring in venture capital, private equity, risico management, M&A en derivaten, die ze in verschillende functies in Europa, de VS en Azië hebben opgedaan. Beiden zijn afgestudeerd in Economie en hebben een MBA van IESE. Marius heeft daarnaast zijn CFA afgerond en Jolmer studeerde ook wijsbegeerte. Ze zijn alle twee geïnteresseerd in de geschiedenis van beleggen en lezen graag saaie academische studies over dit onderwerp. (OK, dat laatste geldt vooral voor Marius).

Marius werkte tot juli 2009 bij Rabobank. Hij trad in 1998 bij die bank in dienst en was tot 2002 lid van het Food & Agri fusie en overname team. Tussen 2003 en 2008 was hij medeoprichter en vervolgens leidinggevende van de Amerikaanse structured products divisie van Rabobank in New York.

Marius was non-executive board member van International Partners tussen 2003 en 2013, een beleggingsbedrijf dat in 1969 werd opgericht met ruim $150 miljoen onder beheer. Hij is executive producer van drie films en actief betrokken geweest bij het oprichten van verschillende bedrijven. Marius is getrouwd, heeft twee kinderen en is een fanatiek skiër en golfer.

Jolmer begon zijn carrière in 1997 bij General Electric, waar hij verschillende financiële management-functies had op diverse locaties in Azië en Europa. Van 2005 tot 2009 werkte hij bij Fortis Bank, o.a. als investment manager voor private equity-beleggingen in grondstoffen en duurzame energie.

Hij is statutair directeur van de holding die de investeringen van zijn familie beheert en is als adviseur en investeerder betrokken bij verschillende start-ups. Jolmer is getrouwd en heeft twee kinderen. Ook hij is een fanatiek skiër. Verder houdt hij van crossfit, wielrennen en andere duursporten. In 2010 fietste hij de hele Tour de France, één dag voor het peloton uit. In 2017 fietste hij de Cape Epic, of zoals Bart Brentjens deze Afrikaanse race noemt: de Tour de France voor mountainbikers.

Columns

Alle columns
Plan B
Column  |  05 mei 2023

Plan B

Lees verder
Duurzaam Dilemma
Column  |  02 februari 2023

Duurzaam Dilemma

Lees verder
Sneeuwbal
Column  |  11 november 2022

Sneeuwbal

Lees verder